Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 28 februari 2020

Kroon

Je kunt er niet omheen! Elk nieuwsbulletin, elke krant, elke radio-uitzending begint met Corona.
Ik ga er niets over zeggen hoor - lijkt me totaal overbodig. Alleen bedacht ik dat het virus zo heet omdat het op een Corona (dus Kroon) lijkt. Nou, da's dus weer een mooi overstapje naar het breien, he?


Want is dit geen prachtig exemplaar? Hier maak je menig kind héél blij mee! Het Engelse patroon is van The Velvet Acorn. Je kunt het patroon ook kopen via Ravelry.


Foto's en patroon: The Velvet Acorn


In de loop der jaren linkte ik al vaak naar verschillende patroontjes voor kronen, je vindt ze allemaal terug onder het label Kroon.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten