Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 28 februari 2020

Kroon

Je kunt er niet omheen! Elk nieuwsbulletin, elke krant, elke radio-uitzending begint met Corona.
Ik ga er niets over zeggen hoor - lijkt me totaal overbodig. Alleen bedacht ik dat het virus zo heet omdat het op een Corona (dus Kroon) lijkt. Nou, da's dus weer een mooi overstapje naar het breien, he?


Want is dit geen prachtig exemplaar? Hier maak je menig kind héél blij mee! Het Engelse patroon is van The Velvet Acorn. Je kunt het patroon ook kopen via Ravelry.


Foto's en patroon: The Velvet Acorn


In de loop der jaren linkte ik al vaak naar verschillende patroontjes voor kronen, je vindt ze allemaal terug onder het label Kroon.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...