Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 31 januari 2019

Streepjes

Vandaag druppelden de eerste zomerbolletjes binnen en ik moet weer eens gaan schuiven in de beperkte ruimte die er is. Tijd om eens wat op te ruimen! Omdat het nog steeds lekker doorwintert, loont het echt nog de moeite om een warme kol op de pennen te zetten.


Ik heb nog een paar pakketjes om deze heerlijke, comfortabele kol te breien. Deze staan - met korting - in de webshop. Wacht niet te lang: op = op!




Het patroon vind je hier terug




2 opmerkingen:

  1. Geweldig collectie en lekker eenvoudig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat is voor jullie altijd weer een heel gedoe: winter eruit en zomer er in en vice versa. Maar ik vind jullie kleine winkel altijd zo heerlijk knus en zou het daarom niet aders willen. Maar van jullie kant gezien zouden jullie wrs juist wel meer ruimte willen.

    BeantwoordenVerwijderen