Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

dinsdag 22 januari 2019

Winnaar Kaartjes

Oooooh, door alle winterse en administratieve perikelen zou ik iets straaaaaaal vergeten!
Ik moet nog een winnaar bekend maken van de 2 vrijkaartjes voor de lezing bij Tante Zoet! op zaterdag 9 februari.


De winnaar is geworden:
Marion

Ze schreef: "met mijn man...die een stamboomonderzoeker en graaft graag naar oude borduurwerken en hun maakster..... die zou ik hier een enorm plezier mee doen  "

Marion, neem je even contact met mij op? Dan zorg ik dat de kaartjes naar je worden opgestuurd!

**************

Niet gewonnen? Geen nood! Er zijn nog steeds kaartjes beschikbaar, tot zaterdag 2 februari kun je ze nog kopen in onze winkel of via de webshop € 3,50). Op 9 februari ook nog aan de zaal (€ 5,00).
En uiteraard ben je die dag van harte welkom in onze winkel tijdens onze gezellige handwerkmiddag!
Je leest er hier alles over terug. De koffie staat klaar!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...