Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 22 januari 2019

Winnaar Kaartjes

Oooooh, door alle winterse en administratieve perikelen zou ik iets straaaaaaal vergeten!
Ik moet nog een winnaar bekend maken van de 2 vrijkaartjes voor de lezing bij Tante Zoet! op zaterdag 9 februari.


De winnaar is geworden:
Marion

Ze schreef: "met mijn man...die een stamboomonderzoeker en graaft graag naar oude borduurwerken en hun maakster..... die zou ik hier een enorm plezier mee doen  "

Marion, neem je even contact met mij op? Dan zorg ik dat de kaartjes naar je worden opgestuurd!

**************

Niet gewonnen? Geen nood! Er zijn nog steeds kaartjes beschikbaar, tot zaterdag 2 februari kun je ze nog kopen in onze winkel of via de webshop € 3,50). Op 9 februari ook nog aan de zaal (€ 5,00).
En uiteraard ben je die dag van harte welkom in onze winkel tijdens onze gezellige handwerkmiddag!
Je leest er hier alles over terug. De koffie staat klaar!





1 opmerking: