Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

donderdag 10 januari 2019

Alexa van Jellina

Nog een beetje brak en gammel, maar vandaag weer op de been! Van heel lang zitten wordt het ook niet beter, dus ging ik weer aan de slag. Tenslotte is er altijd wat te doen in de winkel.

foto's en ontwerp: Alexa van Jellina

Vorige week - op onze eerste brei/haakavond van het nieuwe jaar nam Jellina deze prachtige sjaal al mee. We hadden 'm al voorbij zien vliegen op het net maar van dichtbij en in het echie is het nog veel mooier! En o-zo-zacht..... (zó jammer dat je niet via een website kan voelen)
Ze kocht een tijdje geleden 2 strengen handgeverfde merino en 2 bolletjes Lang Love en ze maakte deze prachtige comfortabele sjaal.


Superlief dat ze het patroon met ons wil delen: je vindt het op Jellina's blog. (Nederlands en Engels).
Heb je maar 1 streng tot je beschikking? Dan heb je genoeg voor een heerlijke kol.
Je vindt het handgeverfde garen hier en de Lang Love vind je hier.
Overigens is dit patroon ook heel geschikt voor de Scheepjes Our Tribe of een ander verloopgaren.

Ook grappig: ik ben met (bijna) dezelfde kleur aan het breien! Wat een ander effect geeft dit weer.H'm, ik krijg hier verfkriebels van......... we moeten snel weer aan de slag!


2 opmerkingen:

  1. Ik had hem ook gezien en ja voelen kunnen we hem niet. Ik haar kleuren heel erg mooi. Beterschap hoor. Hopelijk ben je snel weer de oude.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...