Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

zaterdag 5 januari 2019

Kameleon

Een beetje flabbergasted ben ik door de lieve reacties en bestellingen voor de verrassingsabonnementen! Het belooft zo een heel kleurrijk jaar te worden 😊.
Natuurlijk ben ik in de tussentijd steeds op zoek naar mooie ontwerpen met handgeverfd garen en zo kwam ik vandaag deze tegen op Ravelry:Niet bepaald voor beginners maar als je van lekker veel bijzondere technieken  én wat uitdaging houdt is dit een aanrader.
Het patroon is geschreven in het Engels. Eigenlijk brei je een rechte lap die je zo groot kan maken als je zelf wil - en dus ook tot een kol kan vastnaaien/breien.Voor je met een dergelijk patroon begint is het altijd handig om even te kijken wat andere breisters hebben ervaren, welk garen is gebruikt en dergelijke. O, wat is Ravelry toch een bron van inspiratie (en dus héél gevaarlijk! Je bent gewaarschuwd 😉).

Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...