Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 5 januari 2019

Kameleon

Een beetje flabbergasted ben ik door de lieve reacties en bestellingen voor de verrassingsabonnementen! Het belooft zo een heel kleurrijk jaar te worden 😊.
Natuurlijk ben ik in de tussentijd steeds op zoek naar mooie ontwerpen met handgeverfd garen en zo kwam ik vandaag deze tegen op Ravelry:



Niet bepaald voor beginners maar als je van lekker veel bijzondere technieken  én wat uitdaging houdt is dit een aanrader.
Het patroon is geschreven in het Engels. Eigenlijk brei je een rechte lap die je zo groot kan maken als je zelf wil - en dus ook tot een kol kan vastnaaien/breien.



Voor je met een dergelijk patroon begint is het altijd handig om even te kijken wat andere breisters hebben ervaren, welk garen is gebruikt en dergelijke. O, wat is Ravelry toch een bron van inspiratie (en dus héél gevaarlijk! Je bent gewaarschuwd 😉).

Fijn weekend!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten