Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

dinsdag 22 januari 2019

Crazy Circles van Jellina

Op onze brei- en haakclub hebben we 'm al eens voorbij zien komen toen Jellina deze tas aan het ontwerpen was. Een mengeling tussen tapestry, schaduw-effecten en dubbel-breien-maar-dan-haken-techniek! Geweldig is deze tas:


Jellina dokterde voor ons uit hoe je dit mooie "schaduw-effect" krijgt. Het uitgebreide Nederlandse patroon is nu te koop in Jellina's webshop

Haakpatroon Tas "Crazy Circles" (NL) pdf

Ook geweldig in andere kleuren!!


Foto's en ontwerp: Jellina Creations

(Ook verkrijgbaar in het Engels en via Ravelry)3 opmerkingen:

 1. Die is echt heel erg leuk! Wat knap om zoiets te kunnen uitvogelen!
  Aangezien ik op Kapelle woon, zal ik Jellina maar eens aan haar jasje trekken, denk ik. Ik ben geen ervaren haakster, dus even informeren of ik voorbereidende proeflapjes moet haken.
  Groet, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Kunstig uitgevogeld, en leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap weer van Jelina, een super creatieve geest heeft ze toch.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...