Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

dinsdag 8 januari 2019

Streepjes

Soms heb ik zin in zo'n werkje waar ik niet te veel bij na hoef te denken. Dat ik elk moment op kan pakken én weer neerleggen als dat moet. En een beetje kleur kan ik ook wel gebruiken, tjonge - wat sombert het deze dagen.


Deze sjaal voldoen helemaal aan de eisen 😊. Met zelf-strepend garen (bijv. LangYarns Viva) in 2 verschillende kleuren maak je een kleurrijke sjaal in gerstekorrel (breien) of linnen-steek (haken).
Beiden hebben geen voor- of achterkant - wel zo makkelijk in het dragen. 
Met 4 bolletjes kom je al een heel eind (nld 5) en het is best verslavend om te doen omdat je steeds verder wilt om het wisselende resultaat te kunnen zien.
Het idee vond ik op Ravelry
2 opmerkingen:

  1. Nou inderdaad was was het somber, vanmiddag hier wel wat zon. Maar de komende dagen komt er schijnbaar geen zonnetje door de wolken heen. Wat is het dan lekker om een kleurrijke hobby te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleurrijke sjaals.
    Fijn hè, van die tomeloze haak- en breiwerkjes.
    Groet, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...