Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

maandag 14 januari 2019

Landleven, tante Zoet en groen, véééééél groen!

Nog een beetje nagenietend van een héle leuke dag blader ik door wat foto's die ik net toegestuurd kreeg. We (Anja, Stefanie en ik) waren vandaag in de weer met de fotograaf van het tijdschrift Landleven. Zoals je zult begrijpen stond Tante Zoet in de belangstelling (hoe leuk is dat?!).


Het betreft een artikel dat verschijnt in november (!!) en natuurlijk verklappen we nog helemaal niet waar het over gaat (maar het wordt léuk!). Er komt natuurlijk heel wat kijken bij zo'n fotoreportage, niets wordt aan het toeval overgelaten. Niks geen ratjetoe aan bonte kleuren - het thema was groen.
Dus werden de laatste weken in allerijl nog groene breisels geproduceerd.....


En dan de locatie. Natuurlijk geen foto's in een doorleefde rommelkeuken als die van mij. We mochten gelukkig gebruik maken van 2 prachtige locaties in "Landleven-stijl". Nauwgezet volgden we de instructies om alles zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. 

Na de binnen-foto's togen we naar buiten, naar de Oranjepolder. Daar staat een indrukwekkende, oude boerderij waar we nóg meer foto's namen. Het zonnetje was helemaal doorgebroken en we hopen dat het Zeeuwse licht dat beetje extra heeft gebracht voor de fotograaf (die helemaal uit de Achterhoek was komen rijden vandaag).

En wat er nou allemaal op de foto werd gezet? Dat verklappen we natuurlijk niet! Het wordt vanzelf november....... nou één kleinigheidje vertellen we: het wordt groen!


(Dank aan Anja, Stefanie en Sentine voor de foto's)

PS: en mocht je deze zomer op zoek zijn naar een prachtige locatie om te kamperen dan kan ik je Oranjepolder van harte aanbevelen!


14 opmerkingen:

 1. Wat leuk voor je (jullie eigenlijk)om mee te maken! Die aflevering ga ik natuurlijk kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf! En deze foto's vind ik ook al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk, voor alle zekerheid heb ik het op de kalender gezet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga die Landleven in de gaten houden. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, met mooie foto's. Nu nog wachten tot november. Spannend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh.... wat gaaf zeg,en die gaan we zeker kopen. En wat leuk voor jullie,en wat een eer voor al jullie werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met de klederdrachtvereniging Mooi Zeeland hebben we vorig ook in Landleven gestaan met babbelaars bakken in de Buffer, ook een filmpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhwwwm wat superleuk Jeanet, die ga ik wel kopen hoor tzt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk. Zal wel spannend geweest zijn al die voorbereidingen en zo'n dag van foto's maken. Ben benieuwd naar hoe het geworden is.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...