Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

donderdag 17 januari 2019

Koud!

Na weer 2 dagen rondgezwalkt te hebben tussen de winkel en de bank in huis ben ik zooo blij dat ik vandaag weer rechtop sta en dat mijn evenwicht het weer "doet". Zolang alles naar behoren functioneert sta je er niet bij stil maar als het weer eens hapert bekijk je gezondheid opeens niet meer als vanzelfsprekend. Vandaag dus een goede dag, net op tijd voor de breiclub van vanavond!

Ondertussen begint het aardig koud te worden, daarom vandaag een berichtje in de herhaling:


 


Een heerlijk warme kol, vol met motiefjes uit de Zeeuwse visserstruien. Gebreid van zachter merino, die wasbaar is in de wasmachine en niet prikt! Een patroon dat geschikt is voor mannen en vrouwen.
Het pakketje met wol en patroon is nog steeds te bestellen in onze webshop.

Brei er gelijk een warme muts bij en je kan de kou trotseren!


1 opmerking:

 1. Gezondheid zo makkelijk gezegd maar ook ik kan er van meepraten en weet nu wat de inhoud van het woord echt waard is.
  Dacht ook even deze winter de brei deken van Tante Soet te breien maar helaas het lukt tot op dit moment nog steeds niet.
  Ik reageer niet vaak maar geniet van jou blog en al het moois dat je maakt en laat zien.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...