Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

woensdag 9 januari 2019

Dizzy

Op het moment dat je denkt dat het allemaal wel goed komt met die oren wordt je vanzelf wel weer even met de neus op de feiten gedrukt. Gisterenavond kreeg ik uit het niets een mega duideligheidsaanval, zo'n "klassieker" die me aan bed en kotsbak bond (excusez le mot) - het was al weer even geleden en dan lijkt het vanzelf alsof het er niet meer is....


Het linkeroor wou blijkbaar ook nog laten weten dat het bestond. Nou, dat weten we nu dus weer....
Ik ben de hele dag niet in staat geweest om in de winkel te zijn of iets op te sturen, morgen doen we weer een poging!

Natuurlijk weet ik dat dit probleem links niet opgelost is, niet op te lossen is. Maar ik moet je bekennen dat ik er - naast de fysieke ellende - aardig van slag door ben. Zonder enige "aankondiging" zo tegen de vlakte te gaan blijft slecht voor mijn zelfvertrouwen want dat kan natuurlijk ook gebeuren als ik niet thuis ben. Afijn, morgen weer een dag!
15 opmerkingen:

 1. Oh wat naar. Ik hoop dat je gauw opknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo dat geeft je zelfvertrouwen zeker een knauw. En dan juist op zo'n moment dat je denkt dat het wat beter gaat. Dikke knuffel en hopelijk gaat het snel weer wat beter.

  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh nee he en die zijn zo naar!!! De eerste keer dat ik die had, dacht ik dat ik dood ging. Op je knieën naar de wc kruipen en niet weten waar voor en achter is. Sterkte hoor en. Hopen dat de volgende aanval heel lang wegblijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooo balen. Van harte beterschap. Hoop dat de volgende aanval even wegblijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel naar ik kan me voorstellen dat je daar onzeker van wordt... veel sterkte met opknappen. Doet de aanval ook wat met jou gehoor? Mijn moeder heeft het ook en die hoort steeds minder..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het rare, bij de ziekte van Menière (wat het ongeveer zou moeten zijn) wordt het gehoor steeds minder, mijn vader had dat ook. Maar bij mij herstelt het gehoor zich links telkens weer - tot nu toe. Dat zegt helaas niets over de toekomst, vertelde de arts in het Erasmus.

   Verwijderen
 6. Oh, veel sterkte!! Ik had vroeger vaak migraine, kan me dus een beetje voorstellen wat je doormaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O jeetje, wat je beschrijft wat jij hebt, heeft mij lieve man precies hetzelfde en met dezelfde symptonen. Ik ben hierdoor angstiger geworden dan hij. Ik hoop dat er ooit iets gevonden wordt dat zegt HOE het komt en wat je er tegen kunt doen. Goede beterschap/ Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dit al bijna 25 jaar, maar met soms flinke tussenpozen. Zo als het er nu uitziet is er niets aan te doen (tja, rust houden - maar dat is best lastig in mijn geval). De aanvallen zijn echt geen pretje maar het gaat weer over! Het onverwachte en onvoorspelbare maken mij wel onzeker.

   Verwijderen
 8. Wat akelig voor je en trouwens ook voor de rest van de familie.
  Hoop voor je op snel herstel en verder wens ik je veel incasseringsvermogen toe (ik denk trouwens dat dat bij jou al behoorlijk goed ontwikkeld is), want je krijgt het aardig voor de kiezen! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb zo mijn deukjes :-)
   Maar ik probeer optimitsch te blijven hoor!

   Verwijderen
 9. Hé, dat lijkt op een aanval van draaiduizeligheid of vertigo. Normaal gezien kan een arts dat behandelen door je een speciale beweging te laten maken. Zeker als je hier vaak last van hebt, lijkt me dat het overwegen waard. 't Is immers geen pretje! Ik wens je alvast het beste en nog vele mooie breiwerkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik loop al een tijdje met dit probleem (bijan 25 jaar), helaas is het niet zo eenvoudig op te lossen. Geloof me dat ik - en alle artsen - al van alles hebben geprobeerd.

   Verwijderen
 10. Rot voor je dat weer zo'n aanval hebt gehad. Van harte hoop ik dat die nu weer lang op zich zal laten wachten. Dan kan hopelijk je zelfvertrouwen ook weer wat herstellen. Ik wens je vertrouwen toe.
  Groetjes,
  Helena

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...