Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

woensdag 2 januari 2019

......... en aan het begin!

En voor je het weet zit je er weer "middenin"! Letterlijk in ons geval, want we zijn de hele dag bollen aan het tellen - wat een karwei is dat toch telkens weer. Een voordeel is uiteraard dat al die bolletjes wol weer - heel even - keurig recht liggen! Ik hoop dat dat niet te lang duurt ........


En als je elk bolletje door je handen laat glijden - dan komen de ideeën vanzelf. Want wat liggen er toch mooie draadjes - al zeg ik het zelf 😉.Met hulp ben ik een eind gekomen met het inventariseren. Zo ziet de winkel er prontjes uit voor de eerste brei- en haakclubavond morgen! (Iedereen van harte welkom!)

Ondertussen ben ik aan het wennen aan meer geluid. Het kraken wordt steeds minder, het geluid wordt minder vals en het horen steeds een heel klein beetje meer. Oudejaarsdag was, eh........pittig zullen we maar zeggen. Naast het vuurwerk en de brommers zonder uitlaat vond ik het bezoek aan de supermarkt ook een bezoeking - wat een gepiep en gebliep daar! Ik filter geluiden nog niet uit zoals voorheen dus af en toe is het echt een kakofonie van herrie! Maar da's een goed teken 😊.
Helaas werden we op Nieuwjaarsdag onaangenaam verrast met een kapotte ruit door vuurwerk - dus weet ik weer waarvoor ik aan het werk moet en mag...


Je ziet het, 2 januari en volop aan de slag. Morgen is de winkel weer open volgens normale openingstijden. Tot gauw!4 opmerkingen:

 1. Ai, dat is een vervelende ster in jullie ruit... Nu hoop ik dat scherven uiteindelijk geluk brengen!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De allerbeste wensen voor jou en jullie gezin lieve Jeanet, en dat het maar een gezond en creatief jaar mag worden , groetjes uit Dordrecht, Madelon Marpaung

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goed 2019 voor jullie! En vandaag weer verrast met een mooie streng👌

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jee dat stomme vuurwerk toch altijd. Fijn dat jouw oor de goede kant op gaat. Een voorspoedig nieuwjaar voor jullie allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...