Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 2 november 2018

Fluitje van een cent

Mijn hoofd barst uit zijn voegen! Zoveel ideeën, zoveel inspiratie, zoveel mooie bolletjes, zoveel mogelijkheden. Waar moet ik beginnen?
Gisteren was een o-zo-volle dag. Na de dagelijkse routine in de winkel was er weer een oergezellige brei- en haakclub. Tijdens het vele kletsen, lachen en sterke verhalen vertellen inspireren we elkaar ook nog eens met allerlei werkstukken die uit die tassen komen. Menig verstokte haakster hebben we al aan het breien gekregen (en andersom) - op een enkeling na (maar dat komt nog wel 😁).
Ik heb na het opruimen altijd nog een uurtje nodig om alles te verwerken.
Vandaag was niet minder inspirerend want met Anja en Stefanie broedden we de hele morgen over Tante Zoet en ik kan jullie beloven dat er nog zoveel leuks op komst is.

Maar voor dat allemaal aan de orde komt (sommige ideeën zijn nog zó pril) kan ik nog veel meer leuks laten zien. Zo ontwierp Anja een prachtig exclusief ontwerp voor onze handgeverfde strengen, ze noemde het "Fluitje van een cent".


Wat een superleuke sjaal is dit. Jammer dat je niet kan voelen........ deze merino is zo licht en zacht! Nooit meer zeggen dat wol prikt, hoor!


Anja koos één streng Handgeverfde Merino en 4 bolletjes Lang Yarns WoolAddicts Love in antraciet, en breidde een bijzonder steekje wat een optimaal effect heeft door de kleurnuances van de streng.


Heerlijk voor om je schouders of als wikkelsjaal. 

Het patroon is speciaal ontworpen voor onze winkel, je krijgt het bij aankoop van een streng handgeverfde merino. Je vindt de actuele kleuren terug in de webshop.
Ook de WoolAddicts - Love vind je daar terug. Je kunt de merino ook combineren met 100 gram 4-draads sokkengaren maar die heeft uiteraard niet de zachtheid van de Love.

Wil je het patroon ontvangen? Geeft dat aan bij je bestelling van een streng handgeverfd garen! (Fluitje van een Cent). Het patroontje is niet los te koop.


*******


4 opmerkingen:

  1. Prachtige wolletjes zie ik weer! En ook weer een geweldig ontwerp!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Behalve de prachtige wolletjes zie ik ook een leuk dekentje ;)




    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie sjaal met een o, zo leuke titel. Al ziet het er best ingewikkeld uit. Staat er hierboven spam? Zo ja, goed idee om het dan snel van je blog te verwijderen. Meer bloggers hebben er op dit moment last van.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik wordt er gek van op dit moment! Ik heb het verwijderd...

      Verwijderen