Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 2 november 2018

Fluitje van een cent

Mijn hoofd barst uit zijn voegen! Zoveel ideeën, zoveel inspiratie, zoveel mooie bolletjes, zoveel mogelijkheden. Waar moet ik beginnen?
Gisteren was een o-zo-volle dag. Na de dagelijkse routine in de winkel was er weer een oergezellige brei- en haakclub. Tijdens het vele kletsen, lachen en sterke verhalen vertellen inspireren we elkaar ook nog eens met allerlei werkstukken die uit die tassen komen. Menig verstokte haakster hebben we al aan het breien gekregen (en andersom) - op een enkeling na (maar dat komt nog wel 😁).
Ik heb na het opruimen altijd nog een uurtje nodig om alles te verwerken.
Vandaag was niet minder inspirerend want met Anja en Stefanie broedden we de hele morgen over Tante Zoet en ik kan jullie beloven dat er nog zoveel leuks op komst is.

Maar voor dat allemaal aan de orde komt (sommige ideeën zijn nog zó pril) kan ik nog veel meer leuks laten zien. Zo ontwierp Anja een prachtig exclusief ontwerp voor onze handgeverfde strengen, ze noemde het "Fluitje van een cent".


Wat een superleuke sjaal is dit. Jammer dat je niet kan voelen........ deze merino is zo licht en zacht! Nooit meer zeggen dat wol prikt, hoor!


Anja koos één streng Handgeverfde Merino en 4 bolletjes Lang Yarns WoolAddicts Love in antraciet, en breidde een bijzonder steekje wat een optimaal effect heeft door de kleurnuances van de streng.


Heerlijk voor om je schouders of als wikkelsjaal. 

Het patroon is speciaal ontworpen voor onze winkel, je krijgt het bij aankoop van een streng handgeverfde merino. Je vindt de actuele kleuren terug in de webshop.
Ook de WoolAddicts - Love vind je daar terug. Je kunt de merino ook combineren met 100 gram 4-draads sokkengaren maar die heeft uiteraard niet de zachtheid van de Love.

Wil je het patroon ontvangen? Geeft dat aan bij je bestelling van een streng handgeverfd garen! (Fluitje van een Cent). Het patroontje is niet los te koop.


*******

Ook alle andere strengetjes zijn gefotografeerd en in de webshop gezet - alles op een rijtje:

4-draads sokkengaren:

Handgeverfd 181108

Met Tweed:

Handgeverfd Tweed 181162

Met 'n Glittertje:

Glitter-Handgeverfd 181189

Indigo geverfd:

Handgeverfd Indigo - 08

Met linnen en zijde:

Trilogie Tr1801

en de Merino:

Merino 18204 opmerkingen:

 1. Prachtige wolletjes zie ik weer! En ook weer een geweldig ontwerp!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Behalve de prachtige wolletjes zie ik ook een leuk dekentje ;)
  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie sjaal met een o, zo leuke titel. Al ziet het er best ingewikkeld uit. Staat er hierboven spam? Zo ja, goed idee om het dan snel van je blog te verwijderen. Meer bloggers hebben er op dit moment last van.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik wordt er gek van op dit moment! Ik heb het verwijderd...

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...