Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 29 november 2018

Roze.....

Het moest weer gebeuren vandaag...... de etalage moest weer in Kerst-sfeer gebracht worden. Morgen is het Winterfair en dan kan die zomer-najaars-etalage echt niet meer. Ik heb een haat-liefde verhouding met dat raam. Ik weet het - theoretisch gezien zouden mensen gelokt moeten worden met de mooie dingen achter het raam maar dat effect heb ik in 20 jaar nog niet direct kunnen merken....
Echte klanten komen tóch wel en ik vrees dat het publiek dat in de rij bij de slager en de bakker staat geen oog heeft voor mijn geweldige brei- en haakwerkstukken... 😂. Dan werkt mijn digitale etalage iets beter (blog).

Ik ben een kampioen uitstellen... maar nu moest het. Ik stelde Ali aan als aangeef-hulpje. Uiteraard sloot ik eerst het vouwgordijn. Als ik met dat rode hoofd onder die spots sta te worstelen met lampjes, sjaals en truien hoef ik geen pottenkijkers (die les heb ik uiteraard geleerd nadat ik in het verleden vriendelijk werd toegewuifd terwijl ik de ene opvlieger na de andere kreeg). Eerst alles eruit en dan weer van alles erin. Ik neem me elk jaar voor om in september al te beginnen met allerlei prachtige Kerst-dingen te haken en breien, maar het komt er gewoon niet van.


Ach, ik heb nog een jaar of 20 om het te leren 😉....... het is allicht beter dan de zomer-etalage.

Nu eens kijken of morgen iedereen afkomt op die heerlijk zachte bont-kol (alle kleuren zijn weer op voorraad)


Of die Golvensjaal



Of toch voor die Chique Diezig-sjaal?


(je ziet het - we blijven in het kerst-roze 😉)

We gaan het zien morgen!
Van harte welkom op de Winterfair
en vergeet niet binnen te lopen om zo'n leuk boompje te macrameeën !





5 opmerkingen:

  1. Jeanet is de golvensjaal op 2 pennen te breien of een rondbreinaald? en zou je uitkomen met de wol als je een extra golf breidt zodat je meer omslagdoek krijgt kan dit met het patroon? groetjes Henny ps ik zou graag een bol halloween willen heb je die nog?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze is prima te breien met gewone pennen. Uiteraard kun je het patroon verbreden, maar dan komen er best wat steken bij.

      Verwijderen
    2. Stuur anders even gewoon een mail! :-)

      Verwijderen
  2. Ik vind je etalage er prachtig uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha ik moet wel lachen om je verhaal, maar denk niet te min over een etalage hoor, het werkt echt wel (tenminste bij mij), maar ja ..er komen natuurlijk minder mensen langs als in de Kalverstraat ☺ groeten mia

    BeantwoordenVerwijderen