Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 17 november 2018

Wanten-weer

Wat heerlijk - het wordt lekker koud buiten! Héérlijk die seizoenen...... en nu hebben we wel weer genoeg warmte gehad, van mij mag het lekker koud worden 😉. Het hoort bij pepernoten en speculaas, erwtensoep en stamppot. Ik weet niet of het door het weer komt (misschien moeten we eerst de kou weer even voelen) maar het was vandaag lekker druk in de winkel. En opvallend veel vraag naar mutsen, sokken en ander breigoed met een Zeeuws tintje. Nou, dan zit je bij ons goed natuurlijk!



Zoals deze heerlijke wanten van merino met het motief van schortenbont (en misschien is dat ook nog een mooi Sint-cadeautje?), deze vind je hier in de webshop.

Graag een warme muts erbij? Dan maak je hier je setje compleet.


Ik ben me erg bewust van de beperkingen van een webshop. Wil je graag ander garen, andere kleuren of andere vragen? Schroom niet om dan even te mailen!

Heel fijn weekend allemaal!




5 opmerkingen:

  1. Jeanet, helemaal "zin an"! Ik heb de Zeeuwse besteld, in het rood ecru, ben benieuwd of ik dat ga kunnen. Spannend!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellige winkel en heel leuk geholpen. Benieuwd naar het pakket van de deken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
    I love your page on your post.. That is so pretty..
    หนังใหม่

    BeantwoordenVerwijderen