Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 17 november 2018

Wanten-weer

Wat heerlijk - het wordt lekker koud buiten! Héérlijk die seizoenen...... en nu hebben we wel weer genoeg warmte gehad, van mij mag het lekker koud worden 😉. Het hoort bij pepernoten en speculaas, erwtensoep en stamppot. Ik weet niet of het door het weer komt (misschien moeten we eerst de kou weer even voelen) maar het was vandaag lekker druk in de winkel. En opvallend veel vraag naar mutsen, sokken en ander breigoed met een Zeeuws tintje. Nou, dan zit je bij ons goed natuurlijk!Zoals deze heerlijke wanten van merino met het motief van schortenbont (en misschien is dat ook nog een mooi Sint-cadeautje?), deze vind je hier in de webshop.

Graag een warme muts erbij? Dan maak je hier je setje compleet.


Ik ben me erg bewust van de beperkingen van een webshop. Wil je graag ander garen, andere kleuren of andere vragen? Schroom niet om dan even te mailen!

Heel fijn weekend allemaal!
5 opmerkingen:

 1. Jeanet, helemaal "zin an"! Ik heb de Zeeuwse besteld, in het rood ecru, ben benieuwd of ik dat ga kunnen. Spannend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellige winkel en heel leuk geholpen. Benieuwd naar het pakket van de deken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...