Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 8 november 2018

En nog meer kaboutertjes

Gisteren liet ik wat gehaakte kaboutertjes zien, maar natuurlijk kun je ze ook breien:


Deze vond ik op Ravelry, het patroon is te koop in het Engels en Duits. En dan is er ook nog een versie voor de gevorderde kabouter-breier:Dit is toch geweldig leuk?!

*****

Morgen ben ik zelf niet in de winkel, we gaan naar een open dag voor een vervolgopleiding van de jongste. Pfffftttt, wat vliegt de tijd.....
De winkel is uiteraard wel open: Ali en Johanna zijn jullie van dienst deze dag!


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke gnomen. Het is dat ik meer van het haken ben, anders ging ik deze zeker breien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi all dear !!
  great article and information, with your blogcomment.
  I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much.
  หนังดราม่า

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...