Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 7 november 2018

Kaboutertjes

Het is er de tijd voor: Kaboutertjes!
Sinds de boeken van Rien Poortvliet (uit 1976 en 1981) heb ik een zwak voor kaboutertjes. Deze zijn weer helemaal anders maar niet minder leuk (kaboutertjes gaan blijkbaar ook met de tijd mee).

Je kunt het Nederlandse patroontje kopen bij Mrs. Hooked. Natuurlijk kun je ook voor hele andere kleurtjes kiezen!

En deze is ook zo leuk: Tomte van CuteDutch. Het patroon is gratis te downloaden.
1 opmerking:

  1. Ik hou ook van ze. Onze dochter heeft er een paar voor mij gehaakt een paar jaar geleden en ze staan het hele jaar door in de kamer.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...