Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 12 november 2018

Chique

Soms heb je van die patronen, daar kun je echt alle kanten mee op. Een ander draadje en hetzelfde patroon ........... en weer een heel andere look!


Deze chique Diezig-sjaal breide Anja met mohair op naalden 4. Wat een totaal andere uitstraling krijg je dan!
Super licht-gewicht en toch warm. Prachtig voor op misschien wel dat chique jurkje dat je van plan bent te dragen met de feestdagen?


Als je nu begint te breien krijg je het beslist af voor de Feestdagen of kun je het iemand cadeau doen.

"Diezig" is een prachtig patroon, dat gebaseerd is op een van de patronen uit het Beddengoed van Tante Zoet. Het is een lace-patroon dat beslist goed te breien is - ook voor wat minder ervaren breisters. 
Deze prachtige versie is gemaakt van 3 bollen mohair. Je vindt heel veel kleuren terug in onze webshop . Vermeld bij de opmerkingen "Diezig", en je krijgt het patroontje gratis bij aankoop van het garen! Ga je toch liever voor een iets stoerdere look? Kies dan voor linnen. Ook hiervan heb je maar 3 bolletjes nodig.

Wil je toch liever alleen het patroon kopen? Dan kun je dit hier terugvinden.








2 opmerkingen: