Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 13 november 2018

Lekker snel

Weersvoorspellingen gehoord? Het lijkt lekker koud te gaan worden! Wil je je nog even snel wapenen tegen de koude? Dan brei je zo'n heerlijke ruime o-zo-zachte sjaal of stola waar je helemaal in kan kruipen!


Met 5 bollen DMC Samara en pennen 9 of 10 ben je zo klaar (of verras je iemand voor Sinterklaas of Kerst!). Alle kleuren DMC Samara zijn weer op voorraad, ook het boekje is er weer.
Of kies je nog voor die warme kol die ik eerder deelde?


En dit garen is ook supergeschikt voor heerlijke woonkussens op de bank, of ga je voor de zachtste deken ooit?

Laat die winter maar komen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...