Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 16 november 2018

Op tijd

Het duurt nog even, maar je kan maar op tijd beginnen met dit Kerstboompje van gebreide sterren:


De basis is een gebreid sterretje. Door te variëren met het aantal steken dat je opzet kun je de sterretjes groter en kleiner maken. Het gratis patroon (Engels) is gratis te downloaden via Ravelry
Natuurlijk kun je de sterretjes ook los gebruiken, of in een slinger.


3 opmerkingen:

 1. O, wat leuk! Ik heb het patroontje al even bekeken, super leuk idee. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom er niet aan toe maar hij is wel super leuk. Ik heb het patroon in ieder geval opgeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi all dear !!
  great article and information, with your blogcomment.
  I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much.
  หนังดราม่า

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...