Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 5 november 2018

Knuffel-koe

Ik wou dat ik meer tijd had........ dan maakte ik nog veel meer. Wie kent dat gevoel niet? Te veel leuke dingen kom ik tegen, wat denk je hier nou van, te leuk toch?


Deze schattige knuffel-koe is een knuffel en deken in één.


Het Engelse patroon is te koop via Ravelry of Etsy. En kun je niet genoeg krijgen van deze koe? Haak dan ook zijn vriendje, het knuffel-schaap!

Foto's en patroon: Crochet Arcade
Het patroon van het schaap is te koop via Ravelry en Etsy.

Nu nog een website vinden waar ze tijd verkopen.....

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke koe deken, trouwens het schaapje ook. Ik sla het in ieder geval op op mijn Ravelry hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn echt leuk! Heb jij een geschikt wolletje voor het schaap?
  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. meer tijd?.... meer levens bedoel je.... hahaha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb laatst het schaap gemaakt, hij is echt zo lief 😍

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...