Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 5 juli 2018

Tabula Rasa

Het is ongelooflijk hoeveel op hoeveel zonlicht we getrakteerd worden deze dagen! Ik ben bijna bang dat áls het weer gaat regenen, het ook niet meer gaat stoppen voor een maand 😉. Het blijft wel Nederland, he? Maar voorlopig blijft het zomer, hoewel het 's avonds of bij het water best kan afkoelen. Dan is deze zomershawl Rabula Rasa van Vicarno een must!


Deze royale gehaakte sjaal is gehaakt van 6 bollen Durable Double 4 op nld 5,5 (in onze collectie).
Het Nederlandse en Engelse patroon is te koop via de website van Vicarno.

Ans haakte deze mooie versie in het donkerrood en Miriam wou wel even poseren. Het ontwerp is echt mooi, de royale afmeting maakt dat hij heel comfortabel draagt zonder dat de punt te diep wordt.




Een heerlijke omslagdoek voor lange zomeravonden, lange wandelingen, in de tuin of aan het water! 
Het patroon is eenvoudig aan te passen en kan ook met grotere en fijnere naald worden gehaakt. 
En als het weer kouder wordt draag je 'm heerlijk in je jas!
Wat wil je nog meer??


Durable Double 4 hebben we in verschillende kleuren maar ander materiaal is zeker ook mogelijk! Durable Cosy Fine zou ook prima kunnen maar een fijnere variant in Lace of Handgeverfde wol kan zeker ook.
Het patroon Tabula Rasa koop je via Vicarno.com





1 opmerking: