Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 24 juli 2018

Zoutelande

Gisterenavond trokken we er nog even op uit. Het blijft toch een beetje gek: als eindelijk de temperatuur weer zo is dat je bewegen kan is het strand bijna verlaten 😉. Niet dat we dat erg vonden, hoor...Bij Valkenisse troffen we een bijna leeg parkeer-terrein, we beklommen hijgend de steile duintrap maar dan heb je ook wat!


Er was nauwelijks wind en golfslag, wat een avond!
Eerst over het strand richting Zoutelande en over het hoge duin terug.
(zouden ze met dat oude Strandhuis de kotjes bedoelen?)
We zagen de zon in de zee zakken en genoten. 
Wat een plek om te wonen 😊


Zeeuws handwerk-souvenirtje nodig? Kijk dan nog even hier!
Morgenochtend zijn we weer open van 9.00 - 13.00 uur

(ik heb onze deeltijd-vakantie met een weekje uitgebreid tot 4 augustus, het ziet er niet uit dat het op korte termijn afkoelt)10 opmerkingen:

 1. Wat een rust, vreemd toch dat er 's avonds als de temperatuur heerlijk zal zijn, zo weinig belangstelling is. Uitbuiken op de camping?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's goede promotie voor je provincie! Begrijpelijk hoor dat jullie je openingstijden aanpassen, er komt waarschijnlijk geen hond! Maar het lijkt me ook wel weer dubbel voor jullie, want je moet er je boterham mee verdienen. Ik werk in een bouwmarkt, het is er bloedheet binnen en van tropenroosters hebben ze op ons hoofdkantoor nog nooit gehoord, maar het is nu echt superdruk in de winkel! Natuurlijk voor ventilatoren, airco's, zwembaden, tuinsproeispullen e.d. maar dat is logisch. Gelukkig voor jullie is het in Nederland bijna altijd wel weer om bezig te zijn met een wolletje of katoentje. Ik hoop dat jullie er wel lekker van kunnen genieten, eventjes "vrij" zijn, maar zo te zien aan de foto's lukt dat prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is hardstikke dubbel, het zijn voor de omzet uiteraard dramatische weken. Maar omeen hele middag alleen in een winkel te zitten - dan voel ik me héél zielig!
   Ik hoop maar op een strenge winter :-)

   Verwijderen
 3. Wat wonen jullie op een heerlijke plek. In stilte genieten van de zee, het strand en de zon. Wat een mooie foto's. Goed dat je hier een weekje langer van geniet. Wat een prachtige sokken aan het eind.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's Jeanet. In mijn hoofd worden het meteen bollen Unicat!Geniet toch maar even van je vrije middagen. Goed voor wat extra vitamine D.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig!
  En die sokken ook :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar juist lekker dat je juist tijdens de verloren uurtjes naar het strand kan, da's wel een voordeel van wonen aan de kust hè! Heerlijk daar (heel wat uurtjes in de vroege jeugd doorgebracht, met schepjes en alles... en heel veel dikke vieze zonnebrand, haha).

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...