Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 12 juli 2018

Fuchsia

Naar aanleiding van een paar blogfoto's van vorige week kreeg ik vragen en opmerkingen over de fuchsia's in onze tuin. Ik hou wel van dat bloemetje, mijn vader had ooit een hele grote verzameling in zijn tuin. Toen hij overleed moest ik proberen om de boel in leven te houden en nu heb ik nog steeds een paar planten van zijn stekjes van 26 jaar geleden.
Ik heb er lang niet meer zoveel als vroeger - elk jaar sneuvelt er wel een. De "lastigste" hebben het al begeven want het is niet echt een heel makkelijk bloemetje - maar als je er wat aandacht in stopt, krijg je er veel voor terug!


Voor de liefhebbers zocht ik een patroontje van een gehaakte Fuchsia


Je vind het patroontje hier.

1 opmerking:

  1. Ik had een tante die vroeger de planten in de winter op haar grote zolder zette en in het voorjaar weer naar buiten deed. Ik koop ieder jaar gewoon nieuwe, het lukt mij echt niet ze de winter door te krijgen. Ik geniet van de mooie bloemen variëteiten van de fuchsia's een echte zomer bloem.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...