Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 4 juli 2018

Dipje

Soms heb je dat - een dipje!
Vandaag had ik er eentje, misschien door het warme weer (hoewel ik het best goed te doen vind), misschien door een nieuw opstekende "oren-storm" of de komende zomer-periode waar ik een beetje tegenaan hik. Zeg het maar...
Het liep in elk geval niet helemaal zoals ik dat wou. Gelukkig kreeg ik alle post wel op tijd weg maar het lukte maar niet om foto's te maken van de handgeverfde wolletjes (voor de webshop). En nu wacht nog de bessenoogst 😉.

Dus geef ik maar een indruk van wat er nog ligt in de winkel:
Zo verfden Miriam en ik Single Ply Lace - 100% merino, 600 meter op 100 gram. Enkele strengetjes zijn al weg maar veel is er nog! Als je een kant-sjaal breit heb je aan 1 streng al genoeg.
(€18,95 per streng)

Kleuren blijven lastig, de foto boven is beter!


Ook zijn er nog een aantal strengen met een glittertje: 100 gram, 344 meter.
74% wol, 24% polyamide, 2% lurex. Voor sjaals maar zéker ook voor mooie sokken - € 14,95 
(De eerste 2 strengen zijn zonder lurex)


En natuurlijk een hele stapel prachtige tweed-sokkenwol:


Dus als je naar de winkel komt voor handgeverfd, dan kom je zeker niet voor niets!
(Opsturen doe ik ook, dan moet je even vanaf de foto duidelijk maken wat je wilt)

Tips nodig voor een streng hand-geverfd? klik even onder het label handgeverfd en je komt van alles tegen! Deze is ook prachtig, te haken van 1 streng, patroon is te koop via Ravelry

Foto en patroon: Sliding Doors van Lisa Cook






Geen opmerkingen:

Een reactie posten