Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 9 juli 2018

Medina Mosaic Tiles

Wat zijn er toch prachtige patronen te vinden! Nu nog een zak tijd vinden om ze te maken.
Maar deze staat toch zéker hoog op mijn lijstje.


Dit is de Medina Mosaic Tiles. een ontwerp van Mark Roseboom, "The guy with the hook"


Het basispatroon is een relatief klein vierkantje, maar door te spelen met de kleuren ontstaat een geweldig effect! Je kunt het Nederlandse patroon kopen via Etsy (als je klikt op "Add to Chart" kun je met ideal betalen) of via Ravelry
Gebruik een garen met veel kleine kleurnuances, dan wordt-ie prachtig!
(en natuurlijk hebben we dat!)
5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...