Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 16 juli 2018

Baby

Oef, mijn lijf sputtert een beetje met deze zomerse temperaturen. Op een of andere manier komt er niet heel veel uit mijn handen (die overigens ook sputteren, want de vellen hangen eraf). Heel grote projecten pak ik nu niet op (geen deken op schoot...) maar kleine projectjes kunnen natuurlijk altijd!


Dit is een prachtig baby-jasje met een klein ajour-patroontje. Je kunt het gratis patroon vinden bij Drops waar je ook de beschrijvingen vindt van het mutsje, sokjes en een hier vind je nog een bijpassend broekje. Kleine projectjes, heerlijk voor de zomer!

De winkel is deze week gewoon open volgens gebruikelijke openingstijden.
4 opmerkingen:

 1. Wat een lief jasje.
  Doe maar rustig aan hoor, geen temperatuur om je druk te maken.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook geen temperatuur om veel te doen, ik zou zeggen rustig aan doen hoor. Grote dingen komen wel weer als het weer een 'normale' temperatuur buiten is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i like so much...Thanks for sharing the good information!
  ไฮโลออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...