Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 17 juli 2018

Herhaling

Het is een beetje komkommertijd. Het warme weer zorgt er voor dat veel mensen met andere dingen bezig zijn dan met wol - op een paar die-hards na (natuurlijk kan ik wel doen alsof iedereen de deur plat loopt en zakken wol de deur uitzeult, maar wie hou ik dan voor de gek?). Het tempo ligt allemaal wat lager deze weken, niet in het minst bij mij. Verlangend naar een keer vakantie en tobbend met mijn gehoor en oorsuizen hoop ik op betere tijden en maak er ondertussen het beste van. De energie komt vast wel weer snel terug.

Daarom vandaag een item in de herhaling. Dit dekentje haakte ik al lang geleden, maar het blijft wel een favoriet in onze collectie en webshop.


Gehaakt met 11 kleuren (x 2 bollen) StoneWashed.


En misschien denk je: Een dékentje? Nu? Maar het wordt echt ooit weer koud hoor, en dan moet-ie wel klaar zijn, toch? 😉
Bovendien, als het 's avonds afkoelt is het buiten heerlijk lezen met dit dekentje op schoot!


Je leest hier hoe ik het maakte en hier is het pakket nog steeds te bestellen! 
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...