Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 21 juli 2018

Break!

Zojuist heb ik even de verschillende weer-websites bekeken. Ze zijn het er over eens - het wordt écht warm volgende week. Dus hebben we de knoop doorgehakt: Volgende week doen we het iets rustiger aan en zijn de winkeltijden iets aangepast. Van dinsdag 24 t/m zaterdag 4 augustus zijn we open van 9.00 uur - 13.00 uur - 's middags zijn we dus gesloten!

Dat geeft ons de mogelijkheid om ook een beetje van de zomer te genieten en wat vitamine D op te pikken. Een heel klein pasje op de plaats hebben we echt nodig.
Heb je dus een bolletje of vakantie-projectje nodig? Kom dan 's morgens! (volgende week komt er weer een nieuwe lading unicat binnen of ga je voor die leuke Bobbiny, souvenir Sokken Zoutelande of een handgeverfd strengetje?)Met dit patroon sluit ik de week af (en misschien sla ik ook het bloggen wel een weekje over...)
Het is de Lovely Louise sjaal van Wilma Westenberg. Het is een gratis Nederlands patroon, en lees beslist ook het persoonlijke verhaal van Wilma!


6 opmerkingen:

 1. Groot gelijk Jeanet, tijd voor jezelf en je gezin. Geniet ervan. Liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou daar doe je goed aan hoor Jeanet, even de rem er op. En op deze manier kun je eindelijk ook zelf eens even genieten van het mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geef je groot gelijk hoor. 's Middags vinden mensen het toch te warm om te gaan winkelen. Geniet maar lekker van de vrije middagen hoor je hebt het dubbel en dwars verdient.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk, geniet van je vrije middagen en avonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
  traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  สล็อตออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...