Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 18 juli 2018

Zon, zee, zand

Met dit geweldige zomerweer is Zeeland echt wel de place to be (stuk milieuvriendelijker ook dan een verre vliegreis naar andere warme oorden 😉). Veel mensen genieten dan ook van de zon, de zee en het strand.


Hanneke breide weer schattige inieminie-muisjes en maakte een heel leuk filmpje (mét een boodschap) - zo leuk om te bekijken.


Het patroontje van de muizen komt van Alan Dart
3 opmerkingen:

 1. Fafantastisch filmpje.
  Hoeveel uren werk zit daar niet in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Leonardo⚘ Ja heel wat uurtjes😅 en een hoop lol😊

   Verwijderen
 2. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
  traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  สล็อตออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...