Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 19 juli 2018

Vrolijke potten!

Altijd al Fair Isle willen breien, maar je bent een beetje huiverig voor een groot project? Of ben je bang dat je prachtig, geploeterde truitje toch niet past? Of hangt je kast al vol en kan je het breien met kleurtjes niet laten? Begin dan met dit kleurrijke project! 😉


Haha, hier word je toch vrolijk van?

Je kunt het gratis patroontje downloaden via Knit Picks.com

Op Ravelry kun je in de Project Gallery ook andere kleuren-combi's zien.
4 opmerkingen:

 1. Precies wat ik nodig had! Dankjewel weer voor de inspiratie ��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn superleuk hoor, ze staan bij mij al in de vensterbank. Met groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel super mooi en strak staan zo bij de potten. Eigenlijk vind ik dit fijne werk mooier dan wanneer het gehaakt is. Dank je voor het goeie idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i like so much...Thanks for sharing the good information!
  ไฮโลออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen