Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 19 juli 2018

Vrolijke potten!

Altijd al Fair Isle willen breien, maar je bent een beetje huiverig voor een groot project? Of ben je bang dat je prachtig, geploeterde truitje toch niet past? Of hangt je kast al vol en kan je het breien met kleurtjes niet laten? Begin dan met dit kleurrijke project! 😉


Haha, hier word je toch vrolijk van?

Je kunt het gratis patroontje downloaden via Knit Picks.com

Op Ravelry kun je in de Project Gallery ook andere kleuren-combi's zien.
4 opmerkingen:

 1. Precies wat ik nodig had! Dankjewel weer voor de inspiratie ��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn superleuk hoor, ze staan bij mij al in de vensterbank. Met groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel super mooi en strak staan zo bij de potten. Eigenlijk vind ik dit fijne werk mooier dan wanneer het gehaakt is. Dank je voor het goeie idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i like so much...Thanks for sharing the good information!
  ไฮโลออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...