Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 20 juli 2018

Bobbiny

Voor het Brei- en Haakfestival had ik het hippe Bobbiny garen ingekocht, het was op het nippertje geleverd. Wat wat een ontzettend leuk garen is dit. Van 2 strengen haakte ik 2 mandjes en ik had nog over voor een plantenhanger in macramé.
Deze week kwam er weer een nieuwe lading binnen!


Dit mandje trekt altijd de aandacht, niet in het minst door het leren labeltje met het Zeeuwse knopje!


De leren labeltjes hebben we in verschillende soorten en maten.
(Ook handig als sluiting voor sjaals e.d.)
En nu zijn er weer héél veel Zeeuwse knoopjes binnen, in verschillende maten en uitvoeringen!Kom je kijken naar dit leuke garen en de knoopjes?


Een patroon voor een mandje vind je o.a. hier, maar in de winkel hebben we nog veel meer leuke patronen voor dit unieke garen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...