Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 23 juli 2018

Slow Motion

Is dat bij jullie ook zo? Dat alles deze dagen een beetje in slow motion gaat?
Alles een beetje trager en later. Ik moet zeggen dat het me prima bevalt en de gedachte aan vrije middagen deze week maken me vrolijk. Ik hou de weer-sites goed in de gaten, als het zo blijft plak ik er zomaar een weekje bij.
Stilzitten is er echter niet bij, er zijn vandaag al weer wat potten morellen-jam geproduceerd. En pruimen-ijs staat nog op het lijstje. Maar het idee dat ik er nu echt tijd voor heb, is al ontspannend.

Wie echter nog een wat bolletjes wil halen voor een zomers projectje: we blijven open van 9.00 - 13.00 uur!
Hier is nog een idee:


Dit vrolijke kussen is gehaakt in de Corner-to-corner-steek, ontworpen door Crafty CC.
Op deze website vind je het gratis Engelse patroon, met heel veel foto's. Een heerlijk projectje om te maken in je tuin- of strandstoel!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk genieten van de zomer. Dat verdien je wel. Fijn de tijd om dingen te doen waar je van ontspant. Slow-motion houd je het op deze warme dagen goed vol.
  Bedankt voor het idee voor een prachtig, vrolijk kussen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijk kussen in van die leuke kleurtjes! Misschien toch ook een gaan proberen, dat corner-to-corner.
  Dank voor het idee en geniet van je vrije middagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet er lekker van ....

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i like so much...Thanks for sharing the good information!
  ไฮโลออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellig kussen is dat zeg.
  En rustig door blijven genieten hoor, ontspannen is ook verstandig toch.
  Leuke dingen doen zoals wandelen en jam en ijsjes maken mmm.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...