Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 5 juli 2018

Tabula Rasa

Het is ongelooflijk hoeveel op hoeveel zonlicht we getrakteerd worden deze dagen! Ik ben bijna bang dat áls het weer gaat regenen, het ook niet meer gaat stoppen voor een maand 😉. Het blijft wel Nederland, he? Maar voorlopig blijft het zomer, hoewel het 's avonds of bij het water best kan afkoelen. Dan is deze zomershawl Rabula Rasa van Vicarno een must!


Deze royale gehaakte sjaal is gehaakt van 6 bollen Durable Double 4 op nld 5,5 (in onze collectie).
Het Nederlandse en Engelse patroon is te koop via de website van Vicarno.

Ans haakte deze mooie versie in het donkerrood en Miriam wou wel even poseren. Het ontwerp is echt mooi, de royale afmeting maakt dat hij heel comfortabel draagt zonder dat de punt te diep wordt.
Een heerlijke omslagdoek voor lange zomeravonden, lange wandelingen, in de tuin of aan het water! 
Het patroon is eenvoudig aan te passen en kan ook met grotere en fijnere naald worden gehaakt. 
En als het weer kouder wordt draag je 'm heerlijk in je jas!
Wat wil je nog meer??


Durable Double 4 hebben we in verschillende kleuren maar ander materiaal is zeker ook mogelijk! Durable Cosy Fine zou ook prima kunnen maar een fijnere variant in Lace of Handgeverfde wol kan zeker ook.
Het patroon Tabula Rasa koop je via Vicarno.com

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...