Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 2 juli 2018

Naar buiten!

Tjonge, wat een zomer! Het is nog maar begin juli en wat een zon hebben we hier al gezien. Omdat er telkens (hier althans) een lekker windje staat vind ik het goed uit te houden. Het is niet benauwd en 's avonds koelt het nog redelijk af. Heerlijk weer om veel buiten te zijn - als het kan ­čśë).
Voor de lange avonden buiten maak je een vrolijke lampion (al dan niet met lichtje).


Deze van Claire blijven ontzettend leuk. Gebruik je restjes of haal er een paar bolletjes bij voor je favoriete kleurencombinatie. 

Haak er dan nog een paar kleine windlichtjes bij:
Foto en patroon van Veranadine


en als het afkoelt sla je zo'n heerlijke omslagdoek om je schouders!
Zoals deze?
Het gratis Nederlandse patroon vind je terug bij Durable

Zomersjaal

Zoveel redenen om naar buiten te gaan ­čśë!2 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg die lampions, erg goed idee. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga toch eens potjes sparen om deze leuke ook te gaan maken. Geeft wel een vrolijk gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...