Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 3 juli 2018

Belgen

Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat het WK voetbal aan de gang is. Ook al heb je niks met het spelletje (22 mannen rennen achter een lap leer en als een van het te pakken heeft schopt-ie het weg), gezinsleden vaak wel en anders de buren wel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel relaxed vind dat Nederland niet meedoet. Ik ben sowieso standaard voor de underdog. (zo'n IJslandse voetballer die vrij moet vragen van zijn werk om mee te kunnen doen!)

Zelfs in een dorp in zuidwest Nederland heb je een Iraanse echtgenoot, Poolse buren, Japanse klanten, Marokkaanse, Belgische en Duitse vrienden die je naar de overwinning kan juichen. Helaas voor dat internationale gezelschap maar alleen de Belgen maken het waar! De rest zit allang weer thuis....

Voor iedereen die óók voor de Belgen is:
deze mascotte haak je nog wel even voor de volgende wedstrijd.
Ze zullen 'm nodig hebben....
Het patroon vind je hier


Een andere vind je hier.

Hup België!!!




6 opmerkingen:

  1. Leuk idee om een rood duiveltje te haken en aan een tas te hangen als steuntje in de rug voor de Belgische voetballers.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook voor de Belgen hoor. Ik kijk wel niet maar ach dat mag de pret niet drukken toch. Wel een super leuk Duiveltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha geweldig, een humorvolle reactie op het voetbal WK (maar zelfs als niet fan vond ik het reuze spannend gisteravond)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zullen onze rode duivels top vinden. Go go go, België
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dankjewel voor het supporteren! Dat vind ik dan zo superlief van jullie! Jammer genoeg is het avontuur al ten einde (hoewel ik zelf ook niet zo'n voetbalfan ben hoor).
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen