zondag 9 december 2012

Zig-zag-lace

Deze schitterende Zig-zag-sjaal komt weer uit de creatieve koker van Wieke van KeulenDeze sjaal is gehaakt met Lace-garen op naalden 2½. De patronen van Wieke zijn altijd erg duidelijk. Je kunt het patroon bestellen direct via haar blog, of Ravelry en zijn naast het Nederlands ook beschikbaar in Engels en Frans. Wieke staat een deel van de opbrengst van de patronen af aan een goed doel!


Niet vergeten, Wieke komt op 12 januari naar onze Winkel! Noteer maar alvast in je agenda :-)

4 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig, daar zitten weer heel wat uurtjes huisvlijt in, groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, alweer zo‘n prachtig patroon! Sjonge, wat bedenkt zij mooie dingen. Dank voor de tip, Jeanet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jeanet, ik kom al een tijdje bij jouw blog op bezoek en was al van plan om binnenkort naar Arnemuiden af te reizen, maar nu denk ik dat ik 12 januari alvast maar in m'n agenda zet. Wieke maakt prachtige dingen, heh? Jouw blog vind ik zo leuk omdat je er iedere dag weer nieuwe inspiratie opdoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanet,
  Open mijn pc op maandag en surf, zoals elke dag (behalve za en zo) naar jouw blog en zie dat je gisteren mijn shawl hebt geplaatst. Dank je wel en zo leuk om te zien. Ik heb het misschien al vaker genoemd, maar het voelt als een cadeautje. Enig. En, ik heb nu al zin in de 12e. Ik neem geloof ik maar een koffer mee om alles wat ik op mijn blog laat zien mee te kunnen nemen...
  Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...