Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zondag 9 december 2012

Zig-zag-lace

Deze schitterende Zig-zag-sjaal komt weer uit de creatieve koker van Wieke van KeulenDeze sjaal is gehaakt met Lace-garen op naalden 2½. De patronen van Wieke zijn altijd erg duidelijk. Je kunt het patroon bestellen direct via haar blog, of Ravelry en zijn naast het Nederlands ook beschikbaar in Engels en Frans. Wieke staat een deel van de opbrengst van de patronen af aan een goed doel!


Niet vergeten, Wieke komt op 12 januari naar onze Winkel! Noteer maar alvast in je agenda :-)

4 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig, daar zitten weer heel wat uurtjes huisvlijt in, groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, alweer zo‘n prachtig patroon! Sjonge, wat bedenkt zij mooie dingen. Dank voor de tip, Jeanet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jeanet, ik kom al een tijdje bij jouw blog op bezoek en was al van plan om binnenkort naar Arnemuiden af te reizen, maar nu denk ik dat ik 12 januari alvast maar in m'n agenda zet. Wieke maakt prachtige dingen, heh? Jouw blog vind ik zo leuk omdat je er iedere dag weer nieuwe inspiratie opdoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanet,
  Open mijn pc op maandag en surf, zoals elke dag (behalve za en zo) naar jouw blog en zie dat je gisteren mijn shawl hebt geplaatst. Dank je wel en zo leuk om te zien. Ik heb het misschien al vaker genoemd, maar het voelt als een cadeautje. Enig. En, ik heb nu al zin in de 12e. Ik neem geloof ik maar een koffer mee om alles wat ik op mijn blog laat zien mee te kunnen nemen...
  Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen