Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 20 december 2012

Kaboutertje

Deze grappige kabouter is zo leuk, ook na de kerstdagen!


Ik vond het patroon bij The little Forest, waar je een uitgebreide Nederlandse beschrijving vind met veel foto's. 4 opmerkingen:

 1. Ja, die zijn inderdaad hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kabouters, zouden we die ook niet in een breibeschrijving kunnen gieten? Want haken is niet zo aan mij besteed :)
  Ook de sterren zijn leuk, maar die ga ik dus niet maken.
  En tussen de kerstkaarten zitten weer heel leuke tips Jeanet, zoals altijd! Bedankt!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grijze, witte en rode wol liggen knus bijeen. Bakje koffie erbij en ik ga aan de slag om deze grappige zweedse kabouters te maken! Dank je wel!
  www.owlybreienhaakwerk.blogspot.nl
  Tineke Tode

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...