Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 3 december 2012

Jolly holly

Hoewel de Sint het land nog niet uit is (maar velen de pakjesavond volgens mij al achter de rug hebben), vind ik dit winterse ideetje al wel kunnen hoor!


Deze schattige hulstblaadjes kun je overal voor gebruiken.


Deze foto's komen van Ravelry, het patroontje is van Lucy van Attic24 waar je een uitgebreide fotobeschrijving kunt vinden. In Engeland hebben ze gewoon leukere namen. "jolly holly" klinkt toch een stuk leuker dan "vrolijk hulstblaadje"??? :-)5 opmerkingen:

 1. Hi Jeanet, we gaan starten met een handwerkclubje. Kleine projectjes zoals deze kunnen we goed gebruiken. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Jeanet, we gaan starten met een handwerkclubje. Kleine projectjes zoals deze kunnen we goed gebruiken. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk, wat 2 blaadjes hulst al niet kunnen doen!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat leuk! en wat fijn ook dat ze niet zoveel anders zijn dan gewone blaadjes! (want die kan ik al!) en wat een goede uitleg erbij! super fijn en super leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...