Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 14 december 2012

Kerstkrans

Elk jaar neem ik me voor om nu écht op tijd te beginnen met wat mooie kerst-versieringen. Ach, het zal je niet verbazen dat ik elk jaar behoorlijk achter de feiten aan loop.... :-)

Dus hangt de kerstkrans van vorig jaar aan de winkel-deur (yep, een neppert!). Met gehaakte sterretjes, weer en wind bestendig. (De sterretjes heb ik ingesmeerd met Powertex, een textielverharder die ik bij een hobbyzaak kocht, en ze zijn nog steeds mooi hard!)

Maar ik heb nog wel ideeën opgezocht van andere kransen, volgend jaar misschien?? Kijk maar mee:

PomPom Wreath

Bron onbekend...

My yarn ball/ ornament wreath!

Hier gevonden (Oké,  ietwat bling-bling)

Crochet Christmas Bells Wreath
Met klokjes èn een patroon!!

Post image for Pinterest Craft Night Part 2
Van een oude trui, maar zo mooi!! (Jammer dat ik niet zo'n oude trui heb...)


Small Wreath
Een dure als je 'm koopt, maar met wat fantasie.... :-)Déze wordt het! Met een engelse beschrijving.

Volgend jaar begin ik op tijd, écht......

2 opmerkingen:

  1. Dank weer voor je prachtige collage, volgend jaar vraag je gewoon van je bloggers een tegenprestatie, voor al je werk en patronen, in natura, fijne avond
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige collectie Jeanet, superleuk! Ik vind vooral die tweede zo geweldig, maar, of het er nog van komt ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...