Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 8 december 2012

Kerst-pot

Het gaat nu toch echt helemaal richting Kerst. Overal kom je kerstversieringen tegen (of je het nu leuk/mooi vind of niet), maar deze Kerst-theepot is wel heel origineel:

Je kunt het patroon kopen via Ravelry, in het Engels. Maar de geoefende breister lukt zoiets misschien ook wel zonder patroon?! 

Je kan er ook bijpassende Eier-warmertjes bij maken:

 


3 opmerkingen:

  1. Hallo Jeanet, tussen de 2 helften breien van het bontsjaaltje in (wat een ongelooflijk snelle levering :-)] even hier gekeken. Wat heb je weer een leuk patroon gevonden. Ziet er echt (kerst-)feestelijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, hij is leuk!!! Of dat nog gaat lukken voor de kerst... ;)!

    BeantwoordenVerwijderen