Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 8 december 2012

Kerst-pot

Het gaat nu toch echt helemaal richting Kerst. Overal kom je kerstversieringen tegen (of je het nu leuk/mooi vind of niet), maar deze Kerst-theepot is wel heel origineel:

Je kunt het patroon kopen via Ravelry, in het Engels. Maar de geoefende breister lukt zoiets misschien ook wel zonder patroon?! 

Je kan er ook bijpassende Eier-warmertjes bij maken:

 


3 opmerkingen:

  1. Hallo Jeanet, tussen de 2 helften breien van het bontsjaaltje in (wat een ongelooflijk snelle levering :-)] even hier gekeken. Wat heb je weer een leuk patroon gevonden. Ziet er echt (kerst-)feestelijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, hij is leuk!!! Of dat nog gaat lukken voor de kerst... ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...