Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 11 december 2012

Cadeautje

December is de maand van de geschenken. En dat een leuk cadeautje niet veel hoeft te kosten zie je hier: Een simpele maar doeltreffende boekenlegger!

DIY pom pom bookmark

Dit is ook een leuk karweitje om met kinderen te doen. Je vind het idee terug bij The perfect Gift. Gebruik voor de pomponnetjes wol of acryl, daar krijg je mooie, volle pomponnetjes van. Katoen voldoet niet zo goed.
DIY pom pom bookmark

Wil je veel pomponnetjes maken? Overweeg dan het gebruik van een pompom-maker. Daarmee maak je in een mum van tijd veel pomponnetjes!


2 opmerkingen:

  1. Leuk, vooral zo'n stapeltje met gekleurde bolletjes! Pomponnetjes hebben we allemaal wel eens gemaakt, dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk ide, ook gezellig om in de kerst vakantie te doen, restjes genoeg

    BeantwoordenVerwijderen