Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 11 december 2012

Cadeautje

December is de maand van de geschenken. En dat een leuk cadeautje niet veel hoeft te kosten zie je hier: Een simpele maar doeltreffende boekenlegger!

DIY pom pom bookmark

Dit is ook een leuk karweitje om met kinderen te doen. Je vind het idee terug bij The perfect Gift. Gebruik voor de pomponnetjes wol of acryl, daar krijg je mooie, volle pomponnetjes van. Katoen voldoet niet zo goed.
DIY pom pom bookmark

Wil je veel pomponnetjes maken? Overweeg dan het gebruik van een pompom-maker. Daarmee maak je in een mum van tijd veel pomponnetjes!


2 opmerkingen:

  1. Leuk, vooral zo'n stapeltje met gekleurde bolletjes! Pomponnetjes hebben we allemaal wel eens gemaakt, dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk ide, ook gezellig om in de kerst vakantie te doen, restjes genoeg

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...