Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 13 december 2012

En nog eentje...

Dit wou ik vorig jaar al eens doen, en nu ben ik bang dat het er dit jaar weer niet van komt (o, waarom heb ik zo weinig tijd om al die ideeën uit te werken!!). Hier komt-ie: een gebreid sterretje van Dutch Blue:

knitted star tutorial

stars

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het patroontje in het Engels en Duits. Maar goed te volgen hoor!!

2 opmerkingen:

  1. ziet er leuk uit, ik ben alleen geen brei held, fijne dag verder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zooooo schattig, die sterretjes, die wil ik meteen uitproberen, ga meteen achter de beschrijving aan. Bedankt voor de tip alweer Jeanet!
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...