Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 19 december 2012

Hitchhiker

In de zomer blogde ik al een keer over de sjaal Hitchhiker, een patroon van Martina Behm. Een geweldig mooie doek, die niet al te ingewikkeld is. Martina Schreef ook een boekje waar meerdere patronen in staan, nl Strick mich. De patronen zijn echter ook los te koop via Ravelry of via haar website (waar de patronen in Engels en Duits verkrijgbaar zijn)

Martina maakt de Hitchhiker met de Scheepjes Invicta Color die ze bij ons kocht, en werkte die op de puntjes af met kraaltjes. Prachtig! Je vind het blog van Martina hier.


3 opmerkingen:

 1. Dit vind ik echt grappig. Ik plaatste gisteren deze sjaal op mijn blog (van ander garen) en nu wil een van mijn dochters er ook een en wel van hetzelfde garen als die jij nu laat zien. Het is een geweldig leuk patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel heel mooi met die kraaltjes eraan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It's lovely! I am a big fan of Martina's patterns and knit a Hitchhiker in worsted yarn, then added charms to the points. If you would like to see, find it here
  http://www.craftsy.com/project/view/charmed-hitchhiker/59677

  Best,
  Sheila

  Het is mooi! Ik ben een grote ventilator van de patronen van Martina en brei een Lifter in kamgarengaren, dan toegevoegde charmes aan de punten. Als u zou willen zien, vind hier het
  http://www.craftsy.com/project/view/charmed-hitchhiker/59677

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...