Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 4 december 2012

Feestelijk

Hou je van een beetje uitdaging en durf je wel een engelstalig patroon? Dan ik dit een prachtige omslagdoek!De combinatie van het donkere rood met anthraciet maken het een hele feestelijke doek! Je kun het patroon vinden op Ravelry, het oorspronkelijke patroon is het patroon Ishbel van Ysolda Teague:

5 opmerkingen:

 1. Dat is zeker een hele mooie, maar daar zal ik mij (nog) maar niet aan wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ineens denken aan het mosselpatroon van Drops, ken je dat? Wordt uitgelegd met een video: http://www.garnstudio.com/lang/nl/video.php?id=195&sort=2&thumbnails=on

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig vind ik de omslag doek, ik ben er momenteel ook met een aantal bezig, kwam jouw blog tegen en ben gelijk volger geworden, helemaal leuk, groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...