Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 4 december 2012

Boeken-jasje

Het jaar loopt bijna ten einde en ik heb vorige week een nieuwe agenda gekocht. Er komen te veel afspraken voor volgend jaar en het lijstje achterin op een velletje raakt vol. Ik hoef niet zo nodig van alles in de agenda: recepten, patronen, mooie plaatjes van verre oorden - ik heb er gewoon geen tijd voor, dus mijn agenda moet gewoon erg praktisch zijn. Dat betekent in mijn dagelijks leven: ruimte genoeg om alle afspraken voor 4 gezinsleden op te schrijven want zij doen het toch niet.....

Vorig jaar maakte ik voor mijn agenda een stevige, kleurige hoes: Zie mijn logje van 3 januari dit jaar. Het voordeel: mijn agenda is nu in december nog heel en ik was 'm door de kleur en het formaat zelden kwijt (oke, heel af en toe...). Dit was natuurlijk geen moeilijk project, je hebt altijd mooiere varianten, wat te denken van deze:

DSCF2552

Geweldig!!!!
Je vind 'm terug op het blog Craftivore.

Van deze schitterende boekomslag kun je geen patroon vinden. Het is een kwestie van heel veel puzzelen, rekenen, uitproberen en vooral een lange adem. Maar wat een resultaat!!!!

De maakster maakte een hele teltekening:

chart

DSCF2538

en de achterkant! Wow!

 DSCF2540

Mwah, daar steekt mijn agenda-omslag een beetje schril bij af...


Maar een nieuw jaar, nieuwe kansen............toch?

3 opmerkingen:

 1. Vind hem prachtig maar de jouwe ook hoor Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar het is wel JOUW agendaomslag en daar gaat het om toch?!:-) Ik vind het eigenlijk wel een heel tof idee! Grtzz..maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allebei prachtig hoor!!!!
  Het is maar waar je tevreden mee bent, toch?

  Lieve groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...