Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 2 december 2012

Ieniemienie

Vorige week liet een klant mij dit zien, ik wil het graag even laten zien:


Dit vind ik zo knap, zo ieniemienie haken! Om aan te geven hoe klein het echt is legde ik er een snoephartje bij (daar staat toepasselijk "help" op, maar dat is echt toeval!).... Dit gaat mij echt niet lukken, ik moet echt om een leesbril (maar ik wil er nog niet aan).


3 opmerkingen:

 1. Echt ienemienie, maar wel heel leuk en schattig en mooi!
  Ook wel niet aan mij besteed, te veel gepriegel...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaaaf en wat knap zeg!!!

  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...