Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 19 december 2012

Sterretje

Het kan nog net klaar als je even doorhaakt :-)

Dit sterretje is een hele mooie! Gevonden op Ravelry, en ze zijn gebaseerd op een basis van een Afrikaans bloemetje of een andere zeshoek.Da's een mooi project voor restjes. De sterretjes zijn gemaakt van Bravo (100 acryl), maar je kunt ze natuurlijk ook prima van katoen maken. Je vind het patroon hier op Ravelry. Het patroon is gratis verkrijgbaar in Duits en Engels. Er staan echter zoveel foto's op dat die al genoeg zijn om het te begrijpen. 


Het patroon veronderstelt dat je een zeshoek kunt haken. Even opfrissen?? Een patroon voor een Afrikaanse bloem vind je via dit logje, een andere hexagon vind je hier.

1 opmerking:

  1. Nou zeg, ik was op zoek naar een patroon voor een zespuntige ster (voor sinterklaas) en vond er geen naar mijn zin. Inmiddels heb ik zelf een patroon gemaakt. Deze zijn mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...