Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 10 december 2012

Maandagmorgen

Na een heerlijke zondag met elkaar valt het op maandagmorgen soms een beetje tegen. Vooral als je met je hoofd in de administratie duikt. Daar wordt je niet vrolijk van.... :-(
Soms zou je willen dat het allemaal iets makkelijker ging en dat er iets minder slapeloze nachten nodig waren om het rond te breien (figuurlijk dan, he?). Maar we zijn niet de enigen die ploeteren, dus blijven we optimistisch en proberen we te genieten van de kleine dingen.

Bij drops vond ik dit leuke idee. Er worden nogal eens flessen wijn geschonken in deze dagen en dit gebreide jasje maakt het net even feestelijker (past vast ook met wat aanpassingen rond een fles frisdrank!!)


Je vindt het patroon bij Drops. Je breit van onderen naar boven. Leuk projectje om inbreien te oefenen. Kan natuurlijk ook prima met andere steekjes die je wilt uitproberen.

2 opmerkingen: