Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 10 december 2012

Maandagmorgen

Na een heerlijke zondag met elkaar valt het op maandagmorgen soms een beetje tegen. Vooral als je met je hoofd in de administratie duikt. Daar wordt je niet vrolijk van.... :-(
Soms zou je willen dat het allemaal iets makkelijker ging en dat er iets minder slapeloze nachten nodig waren om het rond te breien (figuurlijk dan, he?). Maar we zijn niet de enigen die ploeteren, dus blijven we optimistisch en proberen we te genieten van de kleine dingen.

Bij drops vond ik dit leuke idee. Er worden nogal eens flessen wijn geschonken in deze dagen en dit gebreide jasje maakt het net even feestelijker (past vast ook met wat aanpassingen rond een fles frisdrank!!)


Je vindt het patroon bij Drops. Je breit van onderen naar boven. Leuk projectje om inbreien te oefenen. Kan natuurlijk ook prima met andere steekjes die je wilt uitproberen.

2 opmerkingen:

  1. Ik volg de advent kalender ook dagelijks,leuke patronen hebben ze weer dit jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...