Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 7 december 2012

Rudolf

Op en of andere manier slaap ik niet heel goed als er sneeuw voorspeld is. Vanmorgen keek ik al vroeg door de gordijnen of het er "al" lag (stiekem blijf ik een kind, ik vind het prachtig!). Het lag er. Maar wat een vieze prut is dit. Het drupt en blubbert en smelt en hier wordt niemand vrolijk van.... Ondertussen is het hier alweer zo goed als droog, en ik hoop dat voor iedereen de overlast meevalt. We gaan maar gewoon op zoek naar een leuk handwerk-idee!

Is dit geen snoezig rendiertje? Je kunt de Nederlandse vertaling vinden bij Mijn eigen plekkie.

Het origineel vind je hier. En van het een komt het ander en zo maakte Hermine deze variant - ze haakte er een lijfje aan. 


Dit bedacht ze zelf, dus geen patroon! Maar wel een uitdaging om zelf wat te verzinnen...
Is dit geen dropje...?


Hermine is een kei in het bedenken van creatieve ideeën, wat denk je van deze bijzondere Kerstlamp/boom....?

IMG_8334-30

Ze maakte gebruik van de stokhaak-techniek (bezemsteek haken), kijk maar bij deze tutorial.

5 opmerkingen:

 1. OOH!!! die is echt leuk! Gelijk even gepind. Die staat op mijn lijstje voor volgend jaar. Dit jaar gaat waarschijnlijk toch niet meer lukken helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen, ik raak verslaafd aan het kijken naar blogs, maar doe echt zoveel originele indrukken op, bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kunnen we ook een pakketje tijd erbij kopen hi. Hi zit je ook zo lekker ingesneeuwd hi. Hi Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat leuk...he had ze het nou maar opgeschreven haar bedenkingen,ha,ha...;-)dan had dit prachtige rendiertje vast her en der ook weer volop verschenen!Maar ontzettend leuk zeg!

  groetjes en een fijn weekend!
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...